DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Uniek leertraject ontwikkeld voor duurzaam werkgeverschap

Vorm uw eigen leertraject

De technische installatiebranche ontwikkelt continue en staat voor grote uitdagingen. U bent zich als werkgever bewust van de veranderingen in de branche, de markt en de maatschappij. Maar waar begint u? OTIB biedt u graag ondersteuning met het nieuwe unieke leertraject ‘Verbindend Ondernemen’. Met een leertraject op maat ondersteunen wij u graag op weg naar een lerende en toekomstbestendige organisatie!
 

Inzetten op duurzaam werkgeverschap

Het leertraject ‘Verbindend Ondernemen’ is bedoeld voor alle bedrijven in de branche die willen vernieuwen en/of de betrokkenheid en professionaliteit van de medewerkers verder willen vergroten. Maar ieder bedrijf is anders. En daarnee is ook het pad van ontwikkeling uniek voor iedere werkgever. Tijdens het leertraject Verbindend Ondernemen zetten we daarom in op maatwerk voor u en uw bedrijf. U bent als werkgever zelf verantwoordelijk voor het leerproces. Daarnaast bepaalt u zelf uw leerdoelen in het traject! OTIB biedt ondersteuning op maat om tot concrete stappen in uw bedrijf te komen met onder andere een persoonlijk adviseur. 
 
Voor iedere deelnemer in het leertraject is er een eerste verkenning om de meerwaarde van het traject te onderzoeken. Tijdens deze bijeenkomst wordt er nader kennis gemaakt en wordt er aan de hand van een quick scan onderzocht op welke manier het leertraject een meerwaarde kan zijn voor u en uw bedrijf
 

Vorm uw eigen leertraject 

Uw keuzes staan centraal bij de vormgeving van het leertraject. U kunt na de eerste bijeenkomst kiezen uit drie vervolgmodules om het leertraject vorm te geven. In de module 'Analyse en planning’ brengt u samen met de adviseur de sterke en zwakke punten in uw bedrijf in kaart. Zodoende kunt u bepalen op welke onderdelen u uw bedrijf en uzelf wilt en kunt vernieuwen. Hiervoor kan een nulmeting en een actieplan te waarborgen. Deze module duurt 8,5 dagdelen. 
 
De module ‘Voortgangsondersteuning’ dient als ondersteuning voor de uitvoering van uw actieplan en/of concrete ideeën. De inzet is om de voortgang van het actieplan te bewaken en om voldoende aandacht te geven aan de implementatie van het plan. Deze module duurt 4 tot 6 dagdelen. 

De module 'Leerbijeenkomsten' kunt u tot slot volgen om meer te leren over specifieke thema’s zoals:

  • Strategie en bedrijfsdoelen
  • Leren en ontwikkelen
  • Leiding geven
  • Werkorganisatie en samenwerken
  • Innoveren
  • Duurzame inzetbaarheid &vitaliteit
  • De lerende organisatie

In de module worden er specifieke workshops georganiseerd rondom thema's voor het management, groepejes medewerkers, of bij kleinere bedirjven met iedereen. Deze module duurt eveneens 4 tot 6 dagdelen.  

Aanmelden en kosten

De kosten van het leertraject worden grotendeels door OTIB vergoed. Van u als deelnemers wordt alleen een eigen bijdrage verwacht van € 150,- per dagdeel excl. BTW. Voor deze eigen bijdrage kunt u ook de bestaande OTIB-subsidieregelingen inzetten. Aanmelden voor de cursus kan hier
Deel deze pagina