DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Voorlichting > Basisonderwijs > Educatieve games

Educatieve games

www.tech-ed.nl

Voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 van het basisonderwijs heeft OTIB educatieve games laten ontwikkelen als leermiddel. De leerlingen doen op speelse wijze kennis op over techniek. 
 
Red Fred is een computerspel voor kinderen waarbij de hamster Fred gered moet worden met behulp van techniek. Fred zit gevangen in het huis van zijn vervelende buurjongen en moet via de slaapkamer, de badkamer en de keuken weer buiten komen. Het computerspel is kosteloos verkrijgbaar
 
Tech Ed is een online game met als doel kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met techniek. Hamster Ed probeert zijn familieleden te bevrijden. Zijn familieleden zijn gekidnapt en zitten opgesloten tussen de gevaarlijke robotbewakers. 
In deze uitdagende, vrolijke game passen leerlingen technische en natuurkundige principes toe om creatieve oplossingen te vinden voor de hindernissen van deze reddingsoperatie. Door het oplossen van de boeiende puzzels en het overwinnen van de hindernissen krijgen kinderen op een speelse manier uitleg over techniek en de werking van techniek. Kijk voor meer informatie op www.tech-ed.nl.

 

Deel deze pagina