DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Het Spook van de Spoorzone

Geschiedenis, lezen en techniek gaan samen. Juist op school. OTIB heeft een lespakket ontwikkeld, naast het boek Het Spook van de Spoorzone door Bies van Ede, dat de geschiedenis van Delft in een ander perspectief plaatst. Met een hoofdrol voor de techniek. Het lespakket met nieuwsbrieven en boek is nu eenvoudig op te vragen en kosteloos in te zetten.

In Delft wordt hard gebouwd aan een supermoderne tunnel voor treinen. En toch loopt niet alles zoals gepland.... Moderne technieken nemen het op tegen de oude magie. Intriges en onverwachte gebeurtenissen. Spanning en sensatie. De spannende kinderroman Het spook van de spoorzone neemt kinderen mee op een reis van verbazing, spanning en techniek. Maar er is meer! Naast het boek zijn er lesbrieven voor leerlingen uit de bovenbouw. Opzet is samen met de hoofdpersonen uit het boek te onderzoeken welke techniek in en rond de tunnel aanwezig is.

Combineer lezen, geschiedenis en ontdekken in één lespakket! Download hieronder de beschikbare lesbrieven en docentenhandleidingen en bestel het boek hier:

 

Deel deze pagina