DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Voorlichting > Havo / VWO > Aikido en Techniek

Workshop Aikido en Techniek

Speciaal voor jongeren zijn er drie workshops met Aikido en Techniek ontwikkeld door OTIB. Door de combinatie van sport en techniek ontdekken de leerlingen op een aansprekende, interactieve manier de vele mogelijkheden in drie unieke Aikido en Techniek workshops: Ontdekken van Techniek, Beroepsoriëntatie en de Toekomst van Techniek.
 
Aan de hand filmmateriaal, quizvragen, en interactieve aikido-oefeningen gekoppeld aan de theorie van de betreffende workshop experimenteren leerlingen met elkaar. Zo ervaren zij hoe sport en welke kennis nodig zijn bij onder andere het programmeren van diverse robots. De workshop kan op verzoek worden ingezet met een duur variërend tussen 10 tot 100 minuten. Er zijn totaal drie workshops ontwikkeld. Een voor het Basisonderwijs: Ontdekken van Techniek. En twee voor het Voortgezet Onderwijs met de thema’s: Beroepskeuze en Techniek van de Toekomst.
 
Bekijk hier de promofilm en lees de Programma uitleg  en voorwaarden van de workshops. U kunt de workshop hier reserveren. Ook in de tweede helft van 2019 zijn al onze promotieactviteiten beschikbaar. Binnenkort gaat dit deel van de agenda open. Houd de website in de gaten.  
 
Deel deze pagina