DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Technologie Thuis Nu!

Maak kennis met gezond en veilig ouder worden

Technologie Thuis Nu! (TTN) heeft een grote ambitie: concrete oplossingen bieden op het gebied van wonen en zorg. TTN koppelt de behoeften van ouderen en mensen met een beperking aan bewezen technologie die mensen in staat stelt langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

In de modelwoonwijk, bestaande uit vier woningen, in Woerden, laat OTIB verschillende doelgroepen graag zien wat de mogelijkheden zijn. Technische innovaties worden toegepast én getest.
Speciaal voor HAVO en VWO leerlingen heeft OTIB een lespakket ontwikkeld. De leerlingen maken kennis met technische mogelijkheden die ervoor zorgen dat iemand met plezier langer, veilig en comfortabel in zijn eigen kan blijven wonen. De les is bedoeld voor maximaal 24 leerlingen.

De les bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Voorbereidende opdracht op school
  • Bezoek aan de modelwoning in Woerden
  • Afsluitende opdracht op school

De leerlingen krijgen een werkboek met opdrachten. Voor docenten is er een docentenhandleiding, waarin het lesprogramma wordt uitgelegd.

Wilt u meer informatie over het lesprogramma? U kunt terecht bij het Loket van Technologie Thuis Nu! via telefoonnummer 0348 - 437 380.

Reserveren voor scholen

Deel deze pagina