DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Voorlichting > HBO / WO

HBO en WO

www.sharkworld.nl

De technische installatiebranche is altijd op zoek naar strategische vakmensen met een brede visie. HBO of WO studenten die met hun kennis een brug willen slaan tussen technologie en samenleving en daardoor meewerken aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Een van de instrumenten die OTIB heeft ontwikkeld om de leidinggevende capaciteiten van studenten verder te ontwikkelen is de online game Sharkworld.

Sharkworld

Met Sharkworld wil OTIB ambitieuze aankomende projectleiders uit het hoger onderwijs uitdagen zich te ontwikkelen. Deze online trainingsgame werd speciaal ontworpen voor de technische installatiebranche. Sharkworld biedt (toekomstige) projectmanagers de mogelijkheid om ervaring op te doen met de verschillende aspecten van projectmanagement. Het spel creëert een overtuigende virtuele omgeving waarin projecten zich real-time ontwikkelen.

Sharkworld laat de speler halverwege het proces een uitdagend project overnemen. Iedere beslissing in de game draagt een consequentie met zich mee, waardoor een heel spannende virtuele wereld ontstaat. Het spel bevat een combinatie van projectmanagement tools, computergraphics en videomateriaal uit Shanghai met Chinese acteurs. Sharkworld communiceert met de speler via internet, email, sms en voicemail.

Het spel spelen ga naar www.sharkworld.nl.

Deel deze pagina