DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Home > Voorlichting > MBO > Technologie Thuis Nu!

Technologie Thuis Nu!

modelwoningen

Binnen Technologie Thuis Nu! realiseert OTIB in Woerden een aantal modelwoningen, waar technische innovaties toegepast en getest worden. De woningen laten zien wat er technisch allemaal mogelijk is om te zorgen dat ouderen en zorgbehoevende mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

OTIB heeft rond deze woningen een lespakket voor MBO leerlingen niveau 3 en 4 ontwikkeld. Leerlingen Techniek werken samen met leerlingen Zorg en Welzijn. Leerlingen zien hoe hun toekomstig beroep samenhangt met maatschappelijke ontwikkelingen en leren hoe ze hierin een rol kunnen spelen. De les is bedoeld voor maximaal 24 leerlingen. De les bestaat uit drie programma onderdelen:

  • Voorbereidende opdracht op school
  • Bezoek aan de modelwoning
  • Afsluitende opdracht op school

 

 

 

 

De afsluitende opdracht is aangepast aan de studierichting en sluit aan bij de kwalificatiedossiers. De leerlingen krijgen een werkboek met opdrachten. Voor docenten is er een docentenhandleiding, waarin het lesprogramma wordt uitgelegd.

Wilt u meer informatie over het lesprogramma? U kunt terecht bij het Loket van Technologie Thuis Nu! via telefoonnummer 0348 - 437 380.

Reserveren voor scholen

 

 

 

Deel deze pagina