DELEN
X
Stuur door Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op Linkedin Deel op Google Plus Deel op Pinterest
X

OTIB maakt gebruik van functionele cookies. Wilt u weten hoe OTIB omgaat met cookies bekijk dan het Privacy statement


Comfort Crisis interactief bordspel

Maak kennis met de branche!

Naast de educatieve game Professionals Comfort Crisis heeft OTIB ook het Comfort Crisis interactieve bordspel ontwikkeld. Tijdens het spel kunnen leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs kennis maken met verschillende professionals uit de technische installatiebranche.

Elk groepje leerlingen, bestaande uit maximaal vijf leerlingen, krijg een speelbord met vijf pionnen: de vijf verschillende karakters uit de game. De leerling die het snelste de meeste vragen goed beantwoordt, komt als eerste over de finish. De vragen worden gesteld door korte filmpjes die elke keer één van de vijf vakspecialismen op een herkenbare manier in beeld brengt. Dit zijn: ICT, elektrotechniek, koeltechniek, warmtetechniek en watertechniek.

Het Comfort Crisis Bordspel is ook geschikt voor gebruik op beurzen en kan als aanvullende activiteit worden ingezet samen met de Alles is Techniek Experience of de Technobiel. 

Meer informatie en aanvragen

Bekijk de introductiefilm op de website van het bordspel voor meer informatie over het interactieve bordspel. Op deze website zijn ook de vragen van het spel af te spelen. Lees hier het programma uitleg en voorwaarden. Ook in de tweede helft van 2019 zijn al onze promotieactviteiten beschikbaar. Binnenkort gaat dit deel van de agenda open. Houd de website in de gaten.  

Direct aanvragen van een gamemaster om het spel te begeleiden als activiteit? Kies dan Comfort Crisis Gamemaster agenda. Reserveer de voor u gewenste datum en tijd.

U kunt ook een versie van het interactieve bordspel bestellen. Geschikt om met een groep van maximaal 30 leerlingen tegelijkertijd te spelen.

Deel deze pagina